Hogyan működik1, A bonuszakciok.hu oldal működése végtelenül egyszerű. A Magyarországon megtalálható szinte valamennyi akciós kuponoldal ajánlatai között válogathatsz minden nap.
Nem szükséges végignézned külön-külön az összes (közel félszáz darab) oldalt ahhoz, hogy megtudjad, aznapra milyen ajánlattal állt elő egyik, vagy éppen másik oldal.

A bonuszakcio.hu segítségével kiválaszthatod, hogy
- Tégedet kizárólag milyen kategóriák érdekelnek
- mikor lejáró akciók között szeretnél böngészni
- milyen településekre vonatkozó ajánlatok lehetnek érdekesek a számodra
- melyik kuponoldalak kínálatára vagy éppen kiváncsi.
Egyszóval rentgeteg időt és energiát takaríthatsz meg a bonuszakciok.hu segítségével

2, RegisztrációEgy rövid regisztrációt követően hírlevelünkben valamennyi, a Te beállításodnak megfelelő ajánlatot kapod meg rendszeresen e-mail fiókodba, így egy csomó felesleges információtól szabadítunk meg Téged és fiókodat egyaránt.
Ha például Téged kizárólag a wellness ajánlatok érdekelnek, akkor kizárólag ezen akciós ajánlatokkal fogunk rendszeresen (persze ezt sem szeretnénk túlzásba vinni , ezért hetente 2 alkalommal) bombázni

3, Akciós kuponok igényléseHa megtetszik egy ajánlat, nincsen más dolgod, mint arra rákattintani. Ezzel „átmenetileg” elbúcsuzunk Tőled, hiszen ezzel a konkrét ajánlatot kínáló weblapra irányítunk át, ahol megvásárolhatod a kívánt terméket, vagy szolgáltatást. Vásárlásod minden esetben az akciót kínáló weblap szabályzatának megfelelően történik. A bonuszakcio.hu oldal ezekért az ajánlatokért, azok valóságtartalmáért semmilyen körülmények között felelősséget nem vállal.

Mi segítünk Neked, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban találd meg azt, amit valójában keresel.


Regisztráció